Neste: Ipswich

Mick McCarthy og hans Tractor Boys tar imot Burnley på Portman Road og der Ipswich sliter i bunnen av tabellen, har the Clarets gjenfunnet formen og har som ambisjon å komme seg til Play Off. 

Ipswich-vingen Lee Martin soner karantene, mens Paul Taylor er fortsatt ut med en fot-skade – det kan igjen åpne døren for midtbanespiller Guirane N’Daw. The Clarets har et stort usikkerhetsmoment rundt Ben Mee (fot) etter skaden fra forrige kamp, noe som kan ta leiesoldat Joseph Mills inn i varmen igjen.

Foto: BurnleyFC.com

The Tractor Boys har hatt en tendens til å gjøre det godt mot Burnley de siste gangene, for i løpet av deres siste ni oppgjør har Ipswich kun tapt en gang. The Clarets har kun en seier på de siste 18 reisene til Portman Road og den kom i 1970 da de vant 1-0 – videre har det vært en tendens til å være turbulent mellom kamphanene og på de to siste møtene har det blitt utvisninger.

Mick McCarthy kommer til å lede Ipswich på hjemmebane for første gang som deres manager og har står overfor en umiddelbar utfordring; å få Ipswich opp av gjørma og over nedrykkstreken. The Tractor Boys er det eneste laget som står uten hjemmeseier i Football League og dersom de taper, vil det bli deres sjette strake – noe som ikke har skjedd siden november 1963.

Sean Dyche på sin side har vunnet to av to mulige siden han tok over Burnley-skuta forrige uke og bygget på deres fem av seks mulige seire, samt tre strake seire. Managerens største utfordring har vært å gjøre noe med det lekkende forsvaret som har sluppet inn like mange som de har scoret. Blant annet har de sluppet inn 19 mål på de siste syv kampene, men spilt de to siste uten noen baklengs.

Blant merittene står midtbanespiller Carlos Edwards an til å få sin 400. start.

Kampen spiller på Portman Road lørdag 10.nov, kl 16:00

Tidligere møter:
23.mar 2012 Ipswich 1-0 Burnley
29.nov 2011 Burnley 4-0 Ipswich
02.apr 2011 Burnley 1-2 Ipswich
14.aug 2010 Ipswich 1-1 Burnley