Austin forpliktet til Burnley

Foto: BurnleyFC.com

Det har vært mye spekulasjoner rundt Charlie Austins fremtid på Turf Moor etter at storlag som Liverpool, Newcastle, Arsenal og Aston Villa snuser på toppscoreren. Selv tar spissen det med knusende ro og forteller om sin forpliktelse til Lancashire.

Jeg er ikke der oppe – jeg spiller i Championship og ikke i Premier League, poengterte Austin. Hvis jeg kommer meg dit, flott og jeg kommer til å se på situasjonen når jeg er der. Jeg spiller for Burnley i Championship for øyeblikket, jeg har en jobb å gjøre her og det er så score så mange mål som mulig – noe jeg gjør. 

Etter en merkbar oppmerksomhet rundt spissen har det også florert en del rykter rundt landslaget, noe Austin selv avviser på fornuftig vis.

– Se på de engelske spissene som spiller i Premier League og som ikke ble kalt opp. Jeg prøver kun å gjøre jobben min for Burnley og score mål, blir jeg belønnet så blir jeg belønnet. Det er mange spisser der ute som er bedre enn meg, avsluttet Austin.