Neste: Charlton

The Clarets står overfor flere bortekamper på rad den kommende uken, men før det må Charlton Athletic beseires på Turf Moor. Hjemme i Lancashire står Burnley sterkt på hjemmebane hvor de kun har tapt en gang denne sesongen, mens gjestene ikke er noen enkle motstandere å ha med å gjøre. 

Burnley må klare seg uten Ben Mee etter at venstrebacken fortsatt sliter med en fotskade, noe som igjen kan bane vei for Danny Lafferty som også fikk tillit fra start for Nord Irland i midtuken. Ross Wallace soner karantene etter å ha pådratt seg nok et gult kort i forrige kamp, mens Junior Stanislas forventer en startplass.

Foto: BurnleyFC.com

Gjestene står også bra til på skadefronten, men kan allikevel gi midtbanespiller Eggert Jonsson debut etter overgangen fra Wolves forrige uke. Spissen Ricardo Fuller fikk et innhopp mot deres sterke borteseier forrige helg og ligger an til å bli involvert atter en gang.
Head-to-head

Historien taler for deg selv; det har vært svært jevnt mellom Charlton og Burnley de siste 82 årene. 21-12-20 og et knepent overtak i favør Charlton. The Clarets jager naturligvis sin femte strake hjemmeseier over motstanderne fra London, noe som startet med en overlegen 7-1-seier i februar 1983. Skulle det bli to mål (eller mer) i dette oppgjøret, betyr det at det har blitt scoret 150 mål (eller mer) mellom kamphanene.

Sean Dyche fikk en liten ripe i lakken i sin tredje kamp som Burnley-manager etter å ha tapt 2-1 mot Ipswich forrige lørdag, men håper på sin side at Burnley klarer å opprettholde en god hjemmeform (6-2-1) og håper på en tredje strake hjemmeseier. The Clarets har riktignok sluppet inn masse mål denne sesongen, men har også skapt flest sjanser og har toppscorer Charlie Austin på sin side.

Blant merittene ligger Dean Marney an til å få sin 250 karrierekamp.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 17.november kl 16:00

Tidligere oppgjør: