Charlie Austin; månedens Championship-spiller i oktober

Målmaskinen Charlie Austins siste form har blitt lagt merke til av flere, ikke bare i egen liga, men i Premier League og blitt en ettertraktet spiller. Spissen kom foran Blackburns Grant Hanley og Peterboroughs George Boyd og ble kåret til månedens Championship-spiller i oktober.

Foto: BurnleyFC.com

Syv mål på fem kamper var kriteriene for å bli kåret til månedens spiller og det hele toppet seg med en hat-trick mot Sheffield Wednesday. Videre ble det to mål Bristl City, samt viktige mål mot Blackpool og Crystal Palace – for å gjøre det enda mer lukrativt scoret spissen i åtte kamper på rad for the Clarets.

Det er fint å bli lagt merke til og jeg er henrykt over å få denne utmerkesen, men som jeg har sagt tidligere; hadde det ikke vært for lagkameratene mine, så hadde jeg ikke vært i en posisjon til å vinne denne prisen. Jeg er i et lag for å score mål, men det er takket være resten av guttene at jeg får så mange muligheter som jeg har fått.

Det er min første (måneds-utmerkesle) og håper at det blir den første av mange. Det viser at jeg gjør jobben min for laget og håper å kunne fortsette å score – det samme med alle ande – så burde Burnley klare å komme seg til toppen av tabellen, sa Austin.

Foto: BurnleyFC.com

Toppscoreren får skryt av sjefen etter en formidabel jobb på topp for the Clarets

Han fortjener det virkelig, poengterte sjefen. Antall mål han har scoret, snakker for seg selv og han har slått rekorder for Burnley, men hans arbeidsmoral er veldig bra. Han er en lagspiller og respekterer laget og respekterer lagmoralen, noe om er viktig fra vårt ståsted. 

– Jeg har kommet inn underveis, sett han i tre kamper og sett han på treningsfeltet – og kan oppriktig si at det er en fornøyelse å jobbe med han, sa Dyche.