Austin hyller fansen

Målmaskin Charlie Austin takker fansen for deres støtte etter poengdelingen mot serielederne og en prestasjon som forhåpentligvis var det avgjørende gjennombruddet til et lag som har fått en relativt lei start på sesongen.

The Clarets ble det andre laget denne sesongen som har tatt poeng fra Southampton etter en nervepirrende kamp.

Foto: BurnleyFC.com

Austin var som vanlig farlig på topp og har som vane å score mot nettopp Southampton, etter å ha møtt the Saints fire ganger i løpet av karrieren – har det også blitt fire mål. Angriperen derimot valgte å flytte fokuset til fansen og takket dem for deres høylytte støtte til de lilla- og lyseblå og etterlyser mer av det samme mot Nottingham Forest på tirsdag.

Fansen var i fantastisk form, det samme som oss, fortalte Austin. Det er herlig når fansen stiller seg bak deg og støtter deg, spillerne reagerer på det – mot Middlesbrough var det flatt og det samme var prestasjonen vår – idag derimot var det herlig! Hvis de kan komme tilbake, bråke like mye på tirsdag og vi setter inn samme prestasjon, ser jeg ikke hvorfor vi ikke kan få tre poeng.

Målet var Austins sjette denne sesongen og leveransen kom fra Easton som la inn i feltet til Jay Rodriguez – angriperen var godt pakket av motstandere så han valgte å videresende ballen med hodet til Austin som klinket ballen i nettet.

Men en sen utligning av Morgan Schneiderlin sørget for poengdeling og for første gang var ikke Austin på vinnersiden mot the Saints, men betrygger at en hjemmeseier er like rundt hjørnet.

Jeg scoret et mål, det er derfor jeg er der, men hele lagets prestasjon var fantastisk. Jeg føler vi burde ha vunnet og sikret oss tre poeng, men vi tar med oss ett poeng og forhåpentligvis kan vi bygge på det. Vi har et godt lag og ser man på spillerne vi har, så burde vi ikke være der vi er, derfor ønsker vi å presse på og bygge på det, avsluttet spissen.