Neste: Nottingham Forest

Nok en hjemmekamp venter og nok en gang er det tøff motstand som ankommer Turf Moor. Nottingham Forest med Steve McLaren i spissen har i liket med Burnley ikke fått den sesongstarten de håpet på og befinner seg også på den nedre delen av tabellen. En toppkamp i bunnen venter.

De kommende gjestene klarte omsider å snu trenden etter fire strake tap til en vitkig seier over Watford i sist runde. Seieren ga tømmermennene sårt trengte poeng og på bortebane har det vært blandet denne sesongen med to seire og to tap.

The Clarets kan måtte atter en gang klare seg uten Keith Treacy, men også Junior Stanislas har dukke topp på listen over usikre – begge sliter med mindre hamstring-skader. Foruten det er fortsatt Brian Jensen, Michael Duff, Danny Ings og Martin Paterson fortsatt på sykemelding og må se kampen fra tribunen.

Keith har en stram hamstring, noe han følte på treningen fredag. Han er tvilsom og det samme er Junior, innrømmet Howe. Han måtte av 20 minutter før fulltid, så vi må se an om han er i form, vi har ikke utelukket dem, men begge sliter litt.

For gjestenes del er keeper Frank Fielding igjen tilgjengelig etter å ha sonet ferdig karantene og antas å erstatte Adam Legzdins i mål, mens både Jasoin Shackell og Jamie Ward ser ut til å være klare etter sine mindre smeller.

Historien har tillatt lagene å møtes 99 ganger hvor Burnley har endt med seier i 37 av oppgjørene, Forest 36 og resterende 25 kamper har endt med poengdeling. Sist gang Forest vant på Tuf Moor var i 2003 da de vant med solide 3-0, siden den gang har de funnet det vanskelig å vinne i Burnley og tapt uten å score mål selv i de tre siste oppgjørene.

Foto: PA Photos

The Clarets har kun tapt to av deres 13 siste kamper på Turf Moor de gangene Nottingham-laget har besøkt dem. I «bunnstriden» finner vi beggelagene og det er kun to poeng og fire plasser som skiller de kommende kamphanene.

For Burnleys del kan de ikke bare dra goder av statistikken mot Forest, men også det faktum at Forest har sluppet inn ni mål i første omganger denne sesongen – mest av alle klubber. Manageren begynner å gå litt tom for spillere grunnet skadene, men håper at mange har det som trengs for å dra i land en seier, noe de ikke maktet mot serielederne i forrige runde.

– Troppen vår er litt tynn, men vi har kvalitet selv på benkene. Det blir interessant når noen andre kommer inn og benytter anledningen slik Marv gjorde. Jeg føler at Marvin og resten av laget var utmerkede på lørdag, avsluttet manager Howe.

Tidligere møter:
07.08.09 Burnley 1-0 Nottm Forest
12.04.10 Nottm Forest 2-0 Burnley

Kampen spilles 27.09 kl 20:45 på Turf Moor