Austin hyller lagånden etter seier!

Foto: BurnleyFC.com

Matchvinner Charlie Austin som sørget for det avgjørende målet til the Clarets, skjøv oppmerksomheten vekk fra seg og trakk fram troppens lagånd som hovedårsaken til at Lancashire-laget dro i lang en viktig seier.

Austin dukket opp som en reddende engel, da det trengtes som mest på overtid – rettere sagt i det 93.minutt – og sendte ballen i nettet bak Coventry-keeper Murphy som 20 minutter tidligere måtte plukke ut ballen etter Ross Wallaces avslutning.

Når spillerne og støtteapparatet omsider kunne juble i det dommeren blåste av kampen var det emosjonelle øyeblikk på Rioch Arena som i følge Austin var et resultat alle i- og rundt klubben trengte. 

Det viste karakteren vi har i laget og det viste hvor tett vi er sammen under feiringen mot slutten, fortalte Austin. Guttene har måttet tåle litt de to siste kampene og det samme har sjefen, men vi er godt sammensveiset i laget – det er godt å være samlet og det syntes. Det var godt for oss å få det målet mot slutten istedenfor det omvendte, selvtilliten var nede før kampen og desto etter to strake tap, men vi vant denne og nå er det tilbake til vinnermentaliteten. Vi trengte å vinne, det ga oss et løft og forhåpentligvis kan vi starte på en ny seiersrekke.

Foto: BurnleyFC.com

Den siste tiden har vært en kamel å svelge for the Clarets som måtte se alle poengene glippe i det 99.minutt mot Reading og bedre ble det ikke når Lancashire-laget igjen gikk på en smell mot Barnsley. Burnley måtte sprette tilbake og med en utmerket oppvisning i fotball i siste halvdel av annen omgang – som også inkluderte en utvisning hos hjemmelaget – kunne mange puste lettet ut.

Jeg var skuffet over å bomme på de første, men Jason (Tindall) ba meg om å fortsette og fortsette. Det var et stort mål for meg for jeg hadde spilt et par kamper uten å score og for laget var dette enormt. Vi hadde to tap å vise til og trengte å vinne – noe vi klarte takket være en strålende oppvisning i annen omgang. Jeg bommet på et par sjanser, men som spiss føler man alltid at det kommer en ny sjanse til å score og jeg er henrykt over å kunne ha gjort mitt for å hjelpe laget, avsluttet Austin.