Usikkerhet rundt Jay

Under helgens kamp mot Coventry fikk Jay Rodriguez seg en smell i ansiktet og måtte byttes ut like etter Burnleys utligningsmål. I morgen er det Cardiff i Carling cup og det gjenstår å se om Jay bli å se på banen eller om angriperen blir erstattet. 

Foto: BurnleyFC.com

Jay Rod pleier i disse dager kuttet og en svullen nese fra duellen som sørget for utligningsmålet på lørdag, men de gode nyhetene er at åtte-målscoreren ikke pådro seg noen stor skade til tross for stingene.

Heldigvis for Jay, var den ikke brukket, bekreftet manageren. Det var kun et kutt, så det er ømt og kommer nok til å være det de neste par dagene og vi må vente og se om han klarer å spille. Det er en lettelse for Jay fordi han er en så stort del av oss og vi ønsker ikke å se han skadet, så det er betryggende at det kun er et sår i ansiktet. 

Manageren vil forståelig nok være i en noe presset situasjon, skulle Rodriguez bli tatt ut av troppen ettersom Junior Stanislas ikke er tilgjengelig til sesongens cup-kamper, men fordelen er at både Alex McDonald og Zavon Hines er tilgjengelige, det samme er med et oppadkommende talent i Shay McCartan.

Vi kommer antageligvis til å ta en titt på de yngre guttene som har gjort det bra på ungdomslaget, Stevie Hewitt fikk kontrakten sin forlenget og Shay scorer mål regelmessig så de blir tatt ut i troppen, avsluttet manager Howe.