Austin: – Mye å bevise

Unge Charlie Austin kjemper med siste «rest» mot skulderskaden som satte en stopper for hans debut-karriere i Burnley-trøya. Etter å ha vært ute i nesten et halvt år, er 22-åringen klar til å reise kjerringa og kjempe seg tilbake på førstelaget.

Foto: burnleyfootballclub.com

En skulderskade satte en stopper for det som kunne vært en fin debut-karriere for unge Austin, etter overgangen fra Swindon Town i januar. Angriperen er ikke med i første oppkjøringenskamp mot Altrincham idag – for å få tid til å bygge opp formen og forsikre seg at han er friskmeldt. Etter det manager Howe nylig uttalte, så er spissen helt klart med i managerens fremtidlige planer, både oppkjøringen og klubben.

Jeg ser fram til å starte igjen, forteller Austin. Jeg hadde et par ting å bevise da jeg kom hit; jeg scoret mål i League One og ønsket å bli en målscorer i Championship, men slik ble det dessverre ikke grunnet skaden og forrige sesong var litt drepende fordi jeg ikke fikk spilt mye.

– Men jeg har jobbet hardt med fitness-staben og fysioene, så nå er alt mye sterkere og jeg er klar, jeg har mye å bevise for meg selv og andre, men jeg ønsker å utvikle meg og Burnley er klubben jeg ønsker å være i.