Howe om nye spillere, Austin og Altrincham

Manager Eddie Howe er fortsatt bestemt på å forsterke laget før sesongen sparkes igang, men må nok vente til etter lagets første oppkjøringskamp mot Altrincham imorgen, lørdag. The Clarets gikk glipp av Jack Cork, som signerte for ressursstreke Southampton, men sjefen forteller at jobben med å forsterke pågår fortsatt og det forventes at noe skjer i løpet av nær fremtid.

Burnley skal visstnok ha lagt inn et bud på rundt £1m for den allsidige Chelsea-spilleren, men budet ble ikke akseptert av London-laget. Samtidig som det kommer frem at Corks høye lønnskrav hadde satt en stopper for mulighetene, grunnet Turf Moor-klubbens rigide lønnsstruktur, men det er fortsatt en måned igjen til sesongen sparkes igang, slik at Howe har fortsatt tid til å adressere spillerne han ønsker å hente.

Andre klubber har allerede begynt å røre på seg og vi håper å ha noe klart i løpet av de nærmeste dagene eller ukene, forteller Burnley-sjefen. Jeg ener vi trenger å forsterke med noen spillere, vi er tilfreds med laget vi har, men vi ønsker å forbedre dem og jeg føler vi må det.

Howes første forsterkning etter at han tok over Burnley-skuta, Charlie Austin, ser ut til å måtte stå over lørdagens oppgjør grunnet skaden han pådro seg forrige sesong og Howe ønsker ikke å forhaste 22-åringen.

Vi drar han ut av lørdagens kamp, men derfra tror jeg han vil være istand til å spille og klarer å holde seg skadefri, bekreftet manageren som planlegger å la to lag spille – hver av dem 45 minutter. Vi forventer guttene til å være i god form til lørdagen og de burde være kapable til å spille lenger en en omgang på nåværende stadie. Holdningen deres er førsteklasses og vi håper på en god opptreden samtidig som vi forsikrer oss at formen deres er riktig, avsluttet manageren.

Burnley reiser til Altrincham og Moss Lane hvor de møter et ny-nedrykket lag i Blue Square North-divisjonen og utfordringen burde være overkommelig på et så tidlig stadie i sesongen.