Wes Fletcher forlenger!

Den lovende spissen, Wes Fletcher ble tilbudt en kontraktforlengelse i sommer, et tilbud han nå har valgt å takke ja til. Avtalen binder 20-åringen til Turf Moor de neste to årene og føyer seg til navn som Chris McCann og Alex MacDonald – som begge har forlenget med klubben.

Unge Fletcher har hatt en tendens til å score både på junior- og reservelaget siden sin ankomst i 2007 og fikk sin første kamp for førstelaget i fjorårets Carling Cup. Han har også fått spille på seniornivå i løpet av sine låneopphold i henholdsvis Grimsby Town og Stockport County og er en spiller manager Howe har forventninger til kommende sesong.

Vi verdsetter Wes høyt og føler han har mange ferdigheter, forteller manageren. Han trenger nok å komme seg ut og spille, enten det er på et låneopphold eller hos oss, jeg tror han trenger å få et par profesjonelle kamper under huden, men det er noe ved den gutten. Han er en god avslutter og han scorer mål, vi har høye forventninger til han, men det er opp til han nå, hvor langt han kan utvikle seg.

Hovedpersonen selv var nære seniorspill mot slutten av forrige sesong, men en skade sørget for at den tidligere Liverpool-lærlingen måtte utsette planene og håper derfor å få muligheten kommende sesong – som sparkes igang neste måned.

Det var synd at jeg ble skadet før siste kampen fordi manageren sa at jeg kom til å bli involvert, men jeg håper å kunne klare det dette året og komme meg dit, forteller unge Fletcher. Dette er det største året og jeg kommer til å bryte gjennom – det andre året er alltid der, men jeg håper at det skal skje i år og at jeg får spille for førstelaget. Jay (Rodriguez) er et prakteksempel, han har gjort det veldig bra og forhåpentligvis kan jeg gå i hans fotspor – jeg tok steget fra ungdomslaget til reservene og håper å kunne klatre videre, avsluttet Wes Fletcher.