Bournemouth kritiserer Burnley

AFC Bournemouths styreformann, Eddie Mitchell kritiserte tidligere idag Burnley FC og Eddie Howe for å ha gjort brukt deres speider, Des Taylor til sitt eget favør under sommerens U-21 EM i Danmark. Burnley FC slår tilbake og uttaler i en pressemelding idag at de ikke har hatt noen kontakt med Taylor bak deres rygg.

Eddie Howe kom som kjent fra Bournemouth i vinter, med seg hentet han assistenten Jason Tindall, Marvin Bartley og trenerne Jason Blake (ungdom) Jon Dalzell (fitness). Dette er naturligvis noe styret i the Cherries ikke liker så godt, noe formann Eddie Mitchell heller ikke la skjul på;

Vi mener det ikke er første gang Burnley har tilnærmet seg en av våre ansatte uten å informere oss først og jeg finner det uærlig og uprofesjonelt. Sannheten vil bli vist når Des signerer en kontrakt med dem eller begynner å jobbe freelance – og vi vet at de har gjort en tilnærming. Dessverre tror jeg dette har pågått en stund og jeg tror også at å sende Des til Danmark – noe som var hans forslag – var til Burnleys fordel og ikke vår.

Klubben betalte £3000 for å finansiere Des’ tur til Danmark og det er leit å tenke at hele turen var til en annen klubbs fordel. Det er veldig skuffende at jeg har blitt trukket inn i noe som dette, men jeg vil forsvare klubben så godt jeg kan og den viktigste delen saken er at hvis en blir kontaktet av en klubb, er det greit, så lenge de er ærlige om det og gjør ting på en profesjonell måte slik at begge klubbene kan fortsette uten å ha denne bitre smaken, lyder meldingen fra AFC Bournemouths styreformann, Eddie Mitchell.

Hvorpå Burnley FC slår tilbake med følgende pressemelding:

Burnley Football Club nekter for dagens anklager gjort av AFC Bournemouths styreformann, Mr. Eddie Mitchell. I en pressemelding på AFC Bournemouths hjemmeside beskylder Mr. Mitchell Burnley FC for å ha vært «uærlige og uprofesjonelle» og ha gjort ulovlig kontakt med deres sjefsspeider, Mr. Des Taylor.

– Denne pressemeldingen er uriktig i all sin form fra Burnley FC sin del, som ikke har kontaktet, ei tilbudt Mr. Taylor posisjon på Turf Moor. Heller ikke som Mr. Mitchell anklager, har Burnley FC benyttet seg av Mr. Taylors tjenester under sommerens U-21 Europa mesterskap i Danmark. Avslutningsvis ønsker Burnley FC å poengtere at deres mål er å være ærlige, åpne og profesjonelle i deres tilnærming mot andre fotballklubber.