Austin: – Vi vet hva vi må gjøre

Toppscorer Austin fikk etter tre kampers måltørke nok en nettkjenning mot bunnstridende Barnsley, men i lys av det kommende storoppgjøret på Turf Moor forteller spissen at det ikke spiller noen rolle hvem som scorer, så lenge Burnley vinner.

Foto: BurnleyFC.com

Austin har vært i storform denne sesongen og står med 21 nettkjenninger siden sesongstart i alle turneringer, men the Clarets retter blikket mot Turf Moor hvor erkerival Blackburn kommer på besøk. Burnley har ikke hatt gode minner mot Blackburn de siste par gangene, men med en ny æra på vei oppover, ligger alt til rette for en knallkamp i helgen.

Noen kommer til å score og det spiller ingen rolle hvem, det kan være selvmål så lenge vi presterer og får et resultat, sa spissen som nikket inn sitt 18 i serien i midtuken. Det var godt å komme inn i varmen igjen, jeg har prestert bra, men har ikke fått nettkjenning i de siste tre kampene – det var godt å kome på scoringslisten igjen.

Foto: Zimbio.com

– Det er fint å forebedre seg til Blackburn-kampen med full selvtillitt. Jeg ser fram til det og det kommer til å være en kjempekamp, men jeg er en lagspiller. Jeg kommer til å hjelpe laget og er like glad hver gang noen scorer – hvem enn det er, Deano scoret på lørdag og det var en god prestasjon av laget.

Det var godt å få det målet, men dessverre klarte vi ikke å prestere slik vi vet vi klarer, men det ble nok en kamp der vi er ubeseiret. En tar imot tre poeng fra bortebane, men vi tapte ikke og det er opp og fremover mot søndag nå. Jeg ser virkelig fram til det og det er masse opphausing rundt kampen, så spillerne vet hva de må gjøre. Vi må holde hodene kalde og prestere slik vi gjorde mot Bolton, avsluttet toppscorer Austin.