Pressemelding fra Burnley og Blackburn

Burnley FC og Blackburn Rovers kommer med en felles pressemelding på deres hjemmesider vedrørende Lancashire-derbyet på Turf Moor kommende søndag.

Vi oppmunrtrer alle supportere under denne kampen til å respektere hverandre og myndighetene. Et Øst-Lancashire-derby mellom våre to historiske klubber er alltid en spesiell begivenhet og vi håper at søndagens kamp vil bli husket for sitt spill på banen og fansens positive støtte.

– Vi erkjenner at det kommer til å være noen avbrudd enn under en vanlig kampdag, men dette er grunnet sikkerheten til fansen. Alle fans bør være oppmerksomme på at uønsket adferd – inkludert anti-sosial oppførsel – som ikke blir opprettholdt i henhold til stadionens regmenetet, ikke blir tolerert.

Burnley og Blackburn Rovers har nulltoleranse for enhver form for diskriminering, på banen eller på tribunene. De som skulle oppleve denne formen for diskriminering, enten underveis eller etter kampen, samt trenger assistanse av noe slag bes ta kontakt med personalet, lyder pressemeldingen.