Austin vil i historiebøkene

Burnleys målmaskin Charlie Austin har hatt en forrykende sesong i den lill- og lyseblå trøyen der han troner som toppscorer for både klubb og i landet. Angriperen på sin side har ingen planer om å gi seg med det og drømmer om å skrive seg inn i historiebøkene. 

Foto: BurnleyFC.com

Spissen trenger nemlig to mål for å overgå legenden Ray Pointers rekord, en milepæl Austin håper å kunne innfri mot Bristol City imorgen kveld på Ashton Gate.

Toppscoreren lever opp til navnet sitt og har scoret i syv strake kamper denne sesongen – dersom den tidligere Swindon-spilleren skulle score mot the Robins står han dermed likt med Ray «Blond Bombshell» Pointers rekord fra 1958/59-sesongen.

Legenden Pointer scoret imponerende 12 mål på åtte kamper i liga og cup mellom november 1958 og januar 1959 og avsluttet sesongen med enda mer imponerende 29 mål den sesongen.

Vel 50 år frem i tid står Charlie Austin også med 12 mål hittil i år og ytterligere et mål for spissen vil plassere 23-åringen i historiebøkene – noe han selv vil oppnå.

– Jeg ønsker ikke å gi meg, jeg ønsker å score på tirsdag og igjen på lørdag, så lenge jeg fortsetter å score og laget fortsetter å gjøre det bra, ser jeg ingen grunn til hvorfor vi ikke kan klatre oppover, bekreftet målmaskinen Austin som står med 16 mål i alle turneringer denne sesongen og la til;

Kanskje var det et lokalderby vi trengte for å få oss i gang igjen og jeg håper det var tilfellet for vi har to store kamper foran oss. Guttene er fulle av selvtillit og vi håper å kunne reise hjem med et resultat.