Oppdatering på Austins skade

Charlie Austin kommer til å gjennomgå flere tester den kommende tiden etter nyheten at skulderen ikke er så skadet som først antatt, spissens venstre skulder har hatt flere undersøkelser allerede etter at den ble slått ut av ledd for tredje gang forrige helg.

Foto: BurnleyFC.com

Slik det ser ut nå, har ikke skulderen fått noen nevneverdig skade og spissen skal nå atter en gang inn til legen der skulderen skal testes og forhåpentligvis kan det medisinske støtteapparatet komme med noen opplysninger om når spissen kan løpe ut på banen igjen.

Undersøkelsene viste litt skade i skulderområdet, bekreftet sjefen. Det vi kommer til å gjør nå er å sette Charlie på flere undersøkelser til det punktet der han sier stopp, dermed for vi et bilde om han trenger en operasjon eller er klar til kamp.

– Vi kommer til å kjøre løping, skulderstyrke-trening, kontakt, trening og spill i denne fasen, der han under hvilken som helst kan bryte og derfor kan vi ikke sette noe tidsperspektiv på det. 

Charlie jobber veldig hardt, men har enda ikke trent med oss. Vi prøver fortsatt å bygge opp styrken i skulderens hans og på nåværende stadie har han ikke hatt noen reaksjon på jobben, så vi håper han skal klare å ta det et steg videre, avsluttet sjefen.