Edgar hyller laget etter snuoperasjonen!

To-måls helten David Edgar rettet en hyllest til the Clarets’ kollektive lidenskap da Lancashire-laget snudde fra å ligge under 2-0 til å vinne 2-3 over Hull City.

The Clarets så ut til å nok en gang gå på en smell mot Hull City – noe som hadde blitt deres femte strake serietap, en tvilsom oppnåelse de hadde så sent som i 2009. Ett mål i hver omgang av Matty Fryatt ga tigrene en god ledelse og det var synlig frustrasjon blant både tilreisende fans og spillere, men så dukket Edgar opp.

77 minutter var spilt når Ross Wallace sendte inn en flott ball i feltet og fant hodet til David Edgar som puttet inn det de fleste anså som et trøstemål, men forsvareren planla ikke å gi seg der. Under fem minutter senere var samme mann igjen på rett sted til rett tid og plutselig sto stillingen 2-2, til hjemmefansens store forbauselse. The Clarets satte inn storoffensiven og sendte kroppene fremover – og – fikk uttelling tre minutter på overtid takket være ingen andre enn Jay Rodriguez.

Målene var Edgars første i Burnley-trøya og satte samtidig en stopper for en 18 måneder lang måltørke; hans siste mål var for Swansea.

Det føles godt, jeg skal ikke lyve. Jeg kan ikke slutte å smile, det var et flott resultat for oss, sa Edgar. Jeg pleier ikke å score så mange mål, så det å score to og vinne er noe jeg er veldig fornøyd med.

– Det siste kvarteret var vi på offensiven og fortjente det siste målet, vi viste lidenskap og Jay tok det til seg på utrolig vis. Vi vet at han klarer å gjøre slikt og vi er henrykte av den grunn, det kunne man se på feiringen og jeg er glad for at vi kunne gjøre det for fansen.

I løpet av de siste par kampene har ikke ting gått vår vei, men vi gravde oss ned og fortjente nok ikke å vinne, men vi var lidenskapelige, sultne og viste en lagånd som ga oss et resultat vi var desperate etter, avsluttet forsvareren.