Austins største øyeblikk etter fire utmerkelser!

Toppscorer Charlie Austin ryddet rent bord på den årlige kåringen av årets spiller der han han vant de fire viktigste utmerkelsene og beskrev dem som sitt største fotball-øyeblikk. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Clarets-spissen har allerede blitt tildelt gullskoen etter sine 28 mål denne sesongen, men Austin ga seg ikke med det; årets spiller, årets spiller av spillerne og årets mål.

Det var også utdelt bronsemedaljer til Lee Grant, Dean Marney og Ross Wallace som alle fikk sin 100. kamp for klubben i løpet av sesongen, mens Cameron Dunningham ble tildelt årets unge spiller

Kieran Trippier ble derimot tatt ut på årets lag i the Championship.

– Jeg scoret 28 mål for guttene, men det var alt takket være dem og for meg å få fire utmerkelser er utrolig og mitt største øyeblikk. Å gjøre dette et nivå under den største ligaen i verden, er utrolig og jeg kan ikke forklare hvordan jeg føler meg akkurat nå fordi jeg har akkurat vunnet fire utmerkelser for en klubb med enorm historie. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg har vært en profesjonell spiller i fire år nå og er stolt over å kunne være en del av Burnley FCs historie, jeg er stolt over å ha skrevet meg i historien ved siden av noen store navn og jeg vet at det kommer til å ta tid å slå de rekordene – på samme måte som det tok 50 år å slå Ray Pionter sin rekord, forklarte spissen og la til

– Det har vært en fantastisk sesong og nå skal jeg til kjæresten Bianca og datteren Avabella. Jeg reiser hjem i sommer og kommer tilbake til sesongoppkjøringen 25. juni, bekreftet Austin.