Barnes: – Beste følelsen noensinne

Ashley Barnes pressekonferanseAshley Barnes åpnet scoringkontoen mot Wigan med en herlig nettkjenning som involverte halve laget – fra forsvaret til angrepet og målscoreren uttalte etter kampen at det var en av de beste følelsene noensinne.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen ble hentet fra Brighton & Hove Albion i januar for det som etterhvert ble kjent som £450.000 – som også var Burnleys eneste kjøp denne sesongen – og spissen sørget for å sendte hjemmefansen i ellevill ekstase med en fantastisk avslutning etter utsøkt lagspill.

25-åringens tredje mål for the Clarets kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt – en minneverdig og historisk dag for Burnley.

– Oppbyggingen var fantastisk! Det var så mange pasninger fram til Deano sendte avgårde en herlig ball som jeg heldigvis fikk avsluttet og det var den beste følelsen når ballen gikk i mål! Jeg falt over under feiringen og skadet meg, men adrenalinet pumpet og det var bare herlig – det var den beste følelsen noensinne og det var ikke med hodet en gang!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Angriperen ble hentet som en forsterkning til «Vings»og har fått 19 kamper under beltet for the Clarets, ti av dem som innbytter. Selv om Sam Vokes og Danny Ings har stått for overskriftene, så er Ashley glad for overgangen til Turf Moor og bidratt sitt til Burnleys historiske opprykk. Samtidig røper 25-åringen at en overgang lå i kortene allerede i sommer, men Brighton var ikke villige til å la sin juvel slippe.

– Vokes og Ingsy har vært utmerkede gjennom hele sesongen og det målet var for han – og det er hva han fortjener. Heldigvis er han fortsatt en del av laget selv om han er skadet. Burnley prøvde å hente meg i sommer, men det skjedde ikke og Brighton holdt meg igjen og lot meg gå i januar. 

Det var den beste avgjørelsen noensinne. Jeg har alltid ønsket å komme hit og ønsket å spille for et lag som kjempet om opprykk, det er enhver gutts drøm og jeg har endelig oppnådd det. Alle trodde vi kom til å skli eller tape og vi skulle ha gjort det lenge siden (rykket opp), men har fikk det til nå og det er det viktigste. Det er en enorm oppnåelse og en fantastisk form fra en herlig gjeng!, avsluttet Ashley.