Kightly åpen for Burnley-overgang

Michael Kighlty pressekonferanseI løpet av de to siste kampene var Michael Kightly sistemann på ballen ved to anledninger og bidro sterkt til å sikre Burnleys drøm om Premier League-spill. Spilleren selv nevnte tidligere i sesongen at egen form ikke var like god som forventet, men er åpen for en permanent overgang til Burnley og Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

I forkant av forrige fredag hadde 28-årige leiesoldaten Kightly funnet nettet ved to anledninger for the Clarets, men mot Blackpool sto han bak kampens eneste mål og på mandag satte han inn en perle av et frispark og 2-0.

Vingen har vært regelmessig å se i laguttaket til Sean Dyche og reiser tilbake til Stoke etter sesongens to siste kamper, men den tidligere Wolves-spilleren er lysten på å komme tilbake til Turf Moor, permanent.

– Jeg vet ikke hva som skjer for øyeblikket, men jeg ville elsket å bli i Burnley. Siden jeg har vært her, har jeg ikke snakket med noen fra Stoke så jeg tror det sier at jeg ikke kommer til å bli der neste sesong, jeg er sikker på at ting faller på plass i løpet av de neste ukene, men jeg har virkelig likt tiden med Burnley.

– Å vinne opprykk her er ett av de flotteste øyeblikkene jeg har hatt i karrièren, så selvsagt ville jeg likt å bli her og hjelpe dem i Premier League. Det er en enorm oppnåelse fordi vi var spådd nedrykk ved sesongstart, men det er et stort samhold her og alle har jobbet utrolig hardt og vi har en topp, topp manager i Sean Dyche. Det er derfor vi har gjort det så bra og hvorfor jeg vil bli, sa Kightly.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Alle kommer nok til å avskrive oss til neste sesong og det er greit, men vi kommer til å starte sesongoppkjøringen, jobbe hardt og jeg er sikker på at vi kommer til å overraske noen. Selv når vi hadde en god formkurve i begynnelsen av sesongen, var det flere som sa at det kom til å ta slutt og at vi ikke kom til å holde ut i det lange løp – dem har vi motbevist. Det var trylleformelen vår og derfor har vi klart det så bra.

Jeg har ikke scoret så mange mål som jeg hadde ønsket i år, men å få de to – på fredag og mandag – var virkelig vitkig for oss og det er jeg henrykt over. Fredag var helt klart vitkig og uten tvil mandag, det å øke til 2-0 var enormt for oss fordi vi spilte veldig bra i første omgang og hadde det kun vært 1-0, så hadde det blitt en litt nervøs annen omgang. Sjefen og staben snakket om bredde-frispark hele tiden, sikte etter lengste hjørne og hvis alle bommer på ballen, så går den inn – jeg fikk ta den og det var godt å se den fly inn, avsluttet vingen.