Bartley ser fram mot Reading-kampen

Midtbanespiller Marvin Bartley får en gjenforening med klubben som fristilte han fra kontrakten som tenåring; Reading. The Roylas ankommer Turf Moor på lørdag og Marv håper på en takk-for-sist.

Foto: BurnleyFC.com

Reading-fødte Bartley, nå 25 år, startet på ungdomsakademiet ved Madejski Stadium og etter en stund der ble han fristilt fra kontrakten, men det er ikke noe som kommer til å figurere i bakhodet på spilleren kommende lørdag.

Etter å ha spilt under Howe i Bournemouth fikk Bartley tillit og sprudlet på midtbanen, noe som ble gjenskapt da de igjen skulle spille sammen i divisjonen høyere.

De bombet meg og jeg dro ikke-liga-ruten derfra, men det var en god tid, innrømmer Bartley. Jeg tror at hvis man lar seg selv bli for emosjonelt involvert i klubbene man har spilt på, vil man ikke prestere – så derfor kommer jeg til å forberede meg som om det skulle være en hvilken som helst kamp.

Å kunne spille de tre eller fire siste kampene føles godt og vi har fått et par positive resultater også, så det har vært bra. Men konsistens er det store nå og det å komme inn i tre, fire kamper beviser egentlig ikke så mye, så lenge jeg er i laget prøver jeg å ta en kamp av gangen og alltid gi 100%. Det har fungert de siste gangene og jeg håper det fortsetter slik.

Formen har gitt alle et løft og vi viste hele tiden at vi var kapable til å spille bedre enn det vi gjorde. Vi måtte bare vise det på banen oftere og jeg tror at vi har gjort det i de tre siste kampene. Vi ser fram til Reading-kampen og vi ønsker å få noe positivt ut av det, for så å kunne se mot neste kamp, avsluttet energiske Marvin.