Howe om Ings, Jay og Austin

Eddie Howe har stor tro på at Burnley kommer til å bli et angrepslag de fleste gjenkjenner når Martin Paterson og Danny Ings returnerer. Det nåværende partnerskapet mellom Charlie Austin og Jay Rodriguez har allerede sikret 15 mål på 12 liga-og cupkamper, men manageren understreker at ingen har garantert startplass når alle spissene er friskmeldte.

Som kjent ble Pato langtidskadet tidligere i sesongen etter å ha pådratt seg- eller rettere sagt, revet opp – kneskaden i åpningskampen, mens Danny Ings skadet kne-brusken på trening kun dager etter overgangen fra AFC Bournemouth til Burnley. Skadene banet vei for Rodriguez og Austin som har bøttet inn mål, men manageren ser allikevel fram til å ha et fulltallig angrepsstyrke.

Foto: Lancashire Telegraph

Med Pato og Danny Ings har vi fire virkelig talentfulle spisser her og jeg tror alle kan spille med hverandre, uansett hvem du plukker ut, understreket Pato. Charlie og Jay Rod har vist seg å være et godt partnerskap, men jeg mener at alle kan spille med alle og jeg gleder meg til å få de to tilbake – hvem vet hva vi kan utrette?

Danny Ings er den eneste Clarets-fansen enda har til gode å se på banen, men manageren er sikker på at Ings er en spiller hvis alt ligger til rette for å gå i Austins fotspor etter å ha gått gradene fra de lavere divisjoner til fotballøyas nest øverste.

Han har en fantastisk holdning, han har hatt en dramatisk kurve hvis man tar i betraktning at han for litt over et år siden spilte i Dorchester og scoret mål for dem i Conference South og finner seg nå i en Championship-klubb. Jeg tror at han gleder seg forferdelig til å bli frisk og vise alle hva han er god for. Danny ville vært det samme som de andre (Austin og Marvin Bartley) som trengte en periode til å slå seg til ro og bli kjent med guttene.

Han gjør det på en annen måte på behandlingsrommet, men guttene liker han og han har vært populær siden han ankom. Jeg gleder meg på alles vegne når de kommer til å se hvor talentfull spiller han er, han er virkelig en for fremtiden, skryter Howe av Ings, før han avslutter med noen rosende ord om Austin og Jay. De har begge forskjellige kvaliteter, men de er begge mobile og jeg tror det er deres ekte styrke – de utfyller hverandre godt.

Charlie vil antageligvis spille på skulderen og være i boksen hele tiden, mens Jay-Rod vil være den som går litt dypere og spiller med innflytelsesrikt – det er en herlig mulighet å ha. Det jeg er veldig fornøyd med etter Nottingham Forest-kampen er gleden Charlie viste etter å ha lagt opp Jays mål, fordi han viste det betydde mye for han og omvendt – Jay har gjort det for Charlie denne sesongen og man vet at et samarbeid fungerer når begge vil at begge skal gjøre det bra, avsluttet manageren.