Macca om sitt første Skottland-mål

Angriper Alex MacDonald fikk sitt første mål for the Tartan Army på U21-nivå torsdag kveld, en begivenhet som bombarderte spillerens telefon og Twitter-konto med gratulasjoner fra alle kanter. 

Foto: BurnleyFC.com

Torsdag kveld spilte Skottene mot Luxembourg, en kamp der de blå vant overlegne 5-1 og hvor Burnley angriperen MacDonald fikk sitt første landslagsmål. Gratulasjonene haglet inn og telefonen holdt seg helt klart varm – nå som angriperen er i varmen, håper han å kunne nette flere mål på mandag mot Østerrike på St. Mirren.

Gratulasjonene kom ikke bare fra lokalt holdt, men også tidligere kjente sendte sine gratulasjoner – for å gjøre det bedre høstet angriperen ros fra Skottland-trener Billy Stark og Huddersfield Town-spissen Jordan Rhodes.

Gutta har tweetet og tekstet, det samme har manageren, bekrefter Macca. Han etterlot en beskjed som sa «godt gjort» og jeg kommer til å ringe han. Støtten etter mitt første mår har vært fantastisk og selv Grezza tekstet meg! At det kom fra en proff som Grezza, er stort.

Det var en litt frustrerende start den første halve timen, vi trengte et mål og jeg er glad for å ha scoret det. Jeg var sliten mot slutten av kampen, noe som ikke var uventet ettersom jeg ikke har spilt så mange kamper i det siste, men jeg spilte bra, fikk inn et mål og hjalp til med et annet. Jeg er glad nok med det og håper at jeg får spille igjen på mandag, det kommer til å bli en tøffere kamp, men en vi forhåpentligvis får tre poeng fra, avsluttet MacDonald.