Bartley: – Sulten!

Marvin Bartley fikk sin etterlengtede debut på Turf Moor i tirsdagens kamp mot Coventry og gjorde seg bemerket, både blant fans og manager. SLikt gir blod på tann og nå er unggutten sulten på mer.

Bartley ble hentet av Eddie Howe i januar fra begges tidligere klubb, Bournemouth. I sin debut, som også var på hjemmebane, viste Bartley hva han er god for og at han har det som trengs og holder et godt nivå. Etter å ha blitt satt inn etter timen spilt i sist runde, er midtbanespilleren nå sulten og klar for mer, noe som kanskje kan innfris tatt i betraktning Marneys nylige kneskade.

Foto: burnleyfootballclub.com

Jeg nøt det virkelig, røper unge Bartley. Jeg ville selvfølgelig gått for et bedre resultat, men fra det personlige ståsted, var det veldig begivenhetsrikt. Om jeg starter, er på benken eller hva enn det blir, kommer jeg til å være tålmodig, jobbe hardt på treningene og prøver å gjøre det beste inntrykket på dem (ledelsen) som kan gi meg spilletid.

Selv om laget ikke klarte å ta alle poengene mot Coventry på trisdag, insistere hovedpersonen selv på at det er flere positive aspekter å trekke fram i forkan av helgens bortekamp mot Bristol City på Ashton Gate.

Det er ikke verdens undergang og jeg tror det er bra at gutta er skuffet over seg selv, for det viser hvor ambisiøse vi er som lag, forklarer Marvin. La oss håpe at vi kan få et positivt resultat og vise at vi klarer det. For der sier seg selv at vi håpet på å vinne de to siste kampene og det ville vært herlig om vi klarte det, men vi klarte det ikke og de siste ti kampene vi har igjen må vi ta oss sammen og se hvor det fører oss ut sesongen, avslutter debutanten.