– Vi gjør det veldig bra for øyeblikket

Ben Mee pressekonferanseForsvars-bauta Ben Mee var henrykt over nok en kamp uten baklengs og var i godt humør etter oppgjøret mot Sunderland. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har nå spilt 330 minutter uten å slippe inn mål og opprettholder dermed deres fine form som sikret dem opprykk til de gjeveste forrige sesong. Etter å ha deltatt i samtlige oppgjør siden sesongstarten, føler forsvareren at de lilla- og lyseblå har tilrettelagt for å fortsette i samme spor.

– Det er en flott form for oss forsvarere og vi er stolte av det vi har prestert. Det fungerer for oss bakers og vi fortsetter å holde buret rent. Vi virket komfortable mot et Premier League-lag og håper å kunne forsette å ikke slippe inne mål, noe som vil høste oss goder.

– Vi har et godt grunnlag å jobbe med og sjefen jobber med oss rundt dette på treningene, noe man kan se siden vi jobber hardt og holder igjen motstanderen. Vi gjør det veldig bra for øyeblikket.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er mye bra vi kan ta med oss fra prestasjonen, vi spilte med mye energi og trenger den lille flaksen i angrepet. Alt vil være bra egentlig, kanskje ett mål med skinneleggen vil få målene til å løsne, vi startet med å presse dem godt og skapte mange sjanser. Hadde vi fått inn et mål da, så kanskje kunne vi ha vunnet komfortabelt? 

– Det var en tøff kamp for oss, men som jeg sa så er det mye bra å se tilbake på og vi ser fram til den neste nå. Det er en stor anledning neste helg hvor vi må spille med samme mentalitet som vi gjorde mot Sunderland.

– Forhåpentligvis klarer vi å hente hjem et godt resultat og et par mål med det, vi kommer til å spille uten frykt som vi alltid gjør og håper å vinne kampen, avsluttet Ben Mee.