Jutkiewicz: – Mangler det kliniske og avsluttende

Lukas Jutkiewicz pressekonferanseBanens spiller mot Sunderland, Lukas «the Juke» Jutkiewicz forteller at han er frustrert etter nok en målløs kamp der the Clarets ga fra seg muligheten til dra i land tre poeng og deres første seier i Premier League.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jutkiewicz som ankom Turf Moor i sommer noterte seg seks mål under sesongoppkjøringen, men har enda til gode å finne nettmaskene i Premier League og jakter fortsatt om sitt første mål i englands øverste divisjon. Etter en god kamp mot the Black Cats føler spissen av målene snart vil komme for Sean Dyches mannskap.

Det er en blandede følelser, vi er tilfredse med hvordan vi spilte, men er samtidig frustrerte. Vi hadde mange muligheter som vi kunne utnyttet og sikret alle tre poengene. Standarden er veldig god, ene vi mangler det kliniske og avsluttende aspektet. Det skjer ikke foreløpig, men kampen var for tredje strake uten baklengs og vi er veldig fornøyde med nok ett poeng, vi har ikke søkt dybde på dette nivået, men vi mangler den lille kvaliteten på topp.

De (Brown og O’Shea) har spilt på øverste nivå i Europa og Champions League og har mange års erfaring fra Premier League, det er nettopp derfor vi ønsker å teste oss mot de beste spillerne. Vi har en stor kamp neste helg, men alle kamper er store og vi tar med oss det positive fra denne kampen og håper å snu trenden i neste, sa the Juke.