Big Sam frykter tidligere elever

West Ham-sjef Sam Allardyce forteller at spillere som Junior Stanislas og Keith Treacy – som begge har spilt under Big Sam på et eller annet tidspunkt i sin karriere, vil ha som mål å hjemsøke manageren på lørdag.

Foto: BurnleyFC.com

Den tidligere Bolton- og Blackburn-manageren er ikke en populær mann på Turf Moor – forståelig nok, selv om han var aktuell som Burnley-manager en kort periode før styret bestemte seg for å heller ansette nåværende Eddie Howe. Big Sam skrøt av sitt lag etter deres sterke seier i midtuken der mål av Frederic Piquionne og Charlton Cole sørget for et seks-poengs gap ned til Cardiff (3.plass)

Men ringreven Allardyce har vært rundt kvartalet et par ganger før og det tok ikke lang tid før oppmerksomheten ble rettet mot lørdagens oppgjør mot the Clarets, der tidligere kjenninger venter.

Junior Stanislas og Zavon Hines ble begge hentet fra West Ham i sommer, mens Keith Treacy ble noen år tidligere solgt fra Blackburn – også under Allardyces ledelse. Manageren ser følgelig for seg at hans tidligere elever vil ha som mål og ambisjon å vise seg fram.

Burnley har et par av de spillerne jeg har solgt i fortiden, som sikkert kommer til å ville vise at jeg tok feil – så jeg kommer til å be guttene om å sørget for at de ikke hjemsøker meg, sa Allardyce. Det kan bli en stor ni-poengs-uke for oss, men vi må også holde føttene plantet på jorda og ikke glippe.

– Jeg kommer til å advare dem at Burnley plutselig har fått gnisten tilbake etter to sterke resultater. Å komme tilbake mot Hull fra å ligge to mål under er ikke enkelt, derfra gikk de til å score fire mål mot Ipswich, så de kommer til å fly høyt, avsluttet Big Sam.