Gode nyheter for Howe

Nyhetene om at angriper-trioen Pato, Ings og Austin var på bedringens vei, blir stadig bedre. Siste oppdatering er at Portsmouth-kampen om en uke kan være et aktuelt for iallefall Austin.

Foto: BurnleyFC.com

Helgens kamp mot West Ham er nok litt for tidlig for både Pato og Austin, men neste helgs runde virker som et mer reelt mål. Paterson spilte blant annet i en kamp bak lukkede dører nylig og tilbakemeldingene fra både spiller og stab var svært positive, men manageren ønsker ikke at spilleren(e) skal bli borte atter en gang og venter derfor heller en uke til med å sende ut spissene.

Martin kom seg fint gjennom kampen, han har vært utmerket på treningene, han flyr høyt, er sylskarp og gjør alt det vi forventer av han, skrøt manager Howe. Vi håper å kunne gi han en kamp til neste uke og hvis han kommer seg gjennom den, betyr det at han er tilgjengelig for uttak.

– Å ha han tilbake med hans holdning og effektive arbeidskapasitet vil være et stort løft for oss og med hans erfaring – selv om han fortsatt er relativt ung, har han oppnådd mye i sin karriere. 

Foto: BurnleyFC.com

Pato har som kjent slitt med en lårskade over lengre tid og har holdt han unna spill i store deler av forrige sesong og følgelig denne. Austin på sin side landet stygt på skulderen i oppgjøret mot Leeds en håndfull kamper siden, noe som gjorde at manageren måtte hente Sam Vokes på et haste-lån.

Charlie trener med oss igjen, la sjefen til. Vi er veldig glade for å ha han tilbake og der er kun snakk om hvordan Charlie føler seg og om han er sikker på skulderen og forsikre oss at han tåler trykket som følger med det. 

Jeg er sikker på at han blir frisk snart og forhåpentligvis vil han være klar til Portsmouth-kampen. Vi ønsker selvfølgelig ikke å forbanne noe, men det ville vært herlig å hatt begge tilbake. Forhåpentligvis har vi snart fire spisser å velge mellom, som alle tilføyer laget sitt og som tillater oss å bytte slagplaner på forskjellige arenaer, noe vi har slitt litt med siden vi er fåtallige. 

Foto. BurnleyFC.com

Pato og Austin er like rundt hjørnet, men det fansen enda har til gode å se er Danny Ings. 19-åringen fikk så vidt sparket ballen på trening før et bedre og mer langvarig forhold til det medisinske støtteapparatet måtte stiftes. Etter operasjon og flere behandlinger er manageren optimistisk for et comeback på nyåret.

Danny er ikke langt unna. Han var hos en spesialist på mandag og mottok gode nyheter, så vi anser rundt en måneds tid fra nå. Spesialisten var veldig begeistret med det han så og nå gjelder det å bygge han opp og gjøre han klar, avsluttet sjefen.