Blake og Stanislas om Morecambe-seieren

Midtukens reservelagskamp mot Morecambe bød på flere hyggelige nyheter; Zavon Hines og Junior Stanislas kom begge på scoringslisten, det samme gjorde Danny Lafferty og som ikke det var nok så storspilte Keith Treacy, mens Chelsea-spiller Jacob Mellis fikk prøvespille for de lilla- og lyseblå.

Trener Blake var stolt over samtlige, mens Stanislas håper på mer førstelagspill.

Reservelagstrener Jason Blake var svært tilfreds etter å ha sett sine disipler storspille mot Morecambe tirsdag kveld og likte det han så, ikke bare på topp, men over hele linjen.

Foto: BurnleyFC.com

– Det var viktig at de fikk spilletid, men det er bra at de fikk til å gjøre det de liker best som er å score mål, sa Blake. Junior satte på et utmerket løp og scoret målet etter en fantastisk pasning fra Jacob com er på prøvespill. Jeg sa til Zav (Hines) før kampen at han har blitt bedre og bedre for hver kamp, men i kveld ønsket vi noe ekstra og han leverte.

– Vi sa også at det er viktig at alle fikk noe ut av kampen. Det er enklere for førstelagsspillere å komme inn og klare seg, men vi ønsket at alle skulle få utbytte av kampen, være seg fysisk eller taktisk og jeg føler at alle fikk det. Førstelagsspillerne jobbet sokkene av seg og var et utmerket eksempel for de unge i laget, samtidig som seniorenes tilstedeværelse alltid kommer til å være bra for dem.

– Spillernes holdning var fantastisk og i løpet av de siste kampene har vi manglet muligheten til å veksle når vi ikke har hatt ballen, men vi gjorde det betraktelig bedre. Vi spilte ballen fra bakre rekker og det var gledelig å se at målene var innarbeidet, vi brøt dem ned, var kreative og skapte mange sjanser som gjorde det til en positiv kveld, avsluttet Blake.

Foto: Lancashire Telegraph

Junior Stanislas åpnet målkontoen for the Clarets og var en av mange som kunne gå av banen med et smil om munnen etter en formidabel prestasjon. Vingen fikk et par minutter under helgens 1-1 mot Crystal Palace og litt over en time for reservene. Vingen var involvert i mye av det som skjedde fram til han ble byttet ut i 4-0-seieren, men ser fram til ytterligere mer spilletid på søndag mot Cardiff.

Det var mitt første mål for klubben. Selv om det ikke var for førstelaget, så er det alltid god å kunne score, men det var godt å kunne komme seg utpå banen og spille igjen, sa vingen. Det ville være flott å få mer på søndag og da det derfra, det er forsatt noen dager igjen og jeg er sikker på at hvis ikke jeg er involvert i først kommende, så blir det en annen gang – være seg fra start eller innbytter. 

– Det er en frustrerende tid når man ikke spiller, spesielt etter å ha vært ute de fire siste månedene forrige sesong. Jeg ønsker å komme meg inn på laget igjen, spille så mye jeg kan og forhåpentligvis avslutte sesongen sterkt. Vi hadde en god form en stund siden, men de siste kampene har ikke vært så bra så vi må gi alt og avslutte så bra som vi kan, avsluttet vingen.