Howe takker for støtten

Manager Howe takket for støtten fra klubben, fansen og støtteapparatet i løpet av den tøffe tiden der Burnley-sjefen mistet moren sin, men ser fram til å lede the Clarets mot Cardiff kommende søndag. 

Foto: BurnleyFC.com

Sjefen sto over forrige helgs oppgjør mot Crystal Palace grunnet moren Annies bortgang tidligere samme dag. Assisterende manager Tindall tok over ved roret og ledet the Clarets til en skuffende uavgjort, men søndag derimot er Howe tilbake og jager en etterlengtet seier etter fire mislykkede forsøk. Både hjemme- og bortefans, støtteapparat og klubbledelse sto bak ett minutts stillhet på Turf Moor i forkant av nevnte oppgjør der Burnley-sjefen takket for støtten.

– Det har vært noen av de verste dagene i mitt liv, ingen tvil om det, sa 34-åringen. Det har vært vanskelig, men nå er det tilbake til jobben og tilbake til fotball, noe jeg mener er det sunneste for meg og familien. Jeg vet at moren min ville ønsket at jeg var her, jobbende og vinne fotballkamper – det er det hun hadde ønsket. 

 

– Det var et veldig spesielt øyeblikk å se det minuttet med stillhet og støtten jeg fikk fra alle i Burnley. Det betød mye for meg og familien i en så vanskelig periode, så en stor takk til supporterne, spillerne og støtteapparatet. Jeg trenger ikke å fortelle hvor mye det betyr for meg og jeg kommer aldri til å glemme det. 

– Moren min ble adoptert som en Burnley-fan ettersom hun støttet meg og ønsket at vi skulle vinne og jeg kunne ikke hatt en større supporter. Det betød mye for meg på et personlig plan, så nå ønsker jeg å gjøre enda mer for henne og prøve å bli så suksessrik som mulig, avsluttet manageren.