Ingsy håper på mer

Sommerens signering Danny Ings har måttet vente lenge på sin fulle debut takket være en kneskade som holdt han ute av spill til nyåret, siden da har det blitt flere kamper for reservelaget og en håndfull innhopp for førstelaget. Det var først mot Crystal Palace at spissen fikk sin fulle debut og smaken av spilleminutter var noe 19-åringen likte og håper nå på mer. 

Foto: BurnleyFC.com

Danny Ings viste seg fram under uavgjort-kampen mot Crystal Palace og man kan trygt si at spissen imponerte tilskuerne med sin energiske innsats. Etter å ha jaget og plaget motstanderne i en hel kamp der kneet følets bra og spissen ser nå frem til mer spilletid.

Kneet føltes bra, sa Ings. Det føles som om kneet begynner å tilpasse seg jo mer jeg spiller, det var ingen hevelse og legene er fornøyde med hvordan den reagerer – slik ting ser ut nå, ser det veldig bra ut. Når jeg fikk vite det, ble jeg svært begeistret, jeg har ventet lenge for dette og det er synd med resultatet, men det var en perfekt debut for meg.

Unge Ings storspilte for de lilla- og lyseblå og kunne ha satt sitt navn på scoringslisten, men en god Julian Speroni sto i veien for det som kunne vært en drømmedebut. Den tidligere Bournemouth-spissen håper at det kun er snakk om et spørsmål om tid før målene begynner å hagle.

Etter å ha sett laget spille en god stund fra sidelinjen, var det fortsatt en lærekurve for meg, selv om jeg ikke trente med dem. I helgen som var følte jeg at jeg vise noe av det og ting gikk bra. Ved sesongstart var det vanskelig for meg, men nå er jeg frisk og det er mange kamper som venter og jeg håper på mer spilletid. Jeg håper samtidig å kunne score det første målet på Turf også, avsluttet Ings.