Brady: – Godt å være tilbake

Robbie Brady var henrykt over å være tilbake på gresset selv om utfallet var skuffende takket være en kontroversiell VAR-avgjørelse. Brady fikk sin første start denne sesongen etter å ha kommet inn som innbytter før landslagpausen.

Jeg var henrykt over å være tilbake i startoppstillingen. Det har vært litt skuffende med en stygg skade i sesongoppkjøringen og det var ikke ideelt. Å komme seg til det nivået jeg er nå har gjort meg godt, jeg nøt å være utpå der og som et lag mener jeg vi gjorde det bra.

Foto: BurnleyFC.com

Slike avgjørelser er tøffe når de skjer og det er forferdelig å være på den feil siden av det. Det kommer til å skje, men vi må riste det av oss og se fremover. Å dra hjem uten poeng er leit, men vi kjempet om dem. I sluttminuttene presset vi mye og det var et godt tegn. Guttene var flinke, men det var ikke vår dag.

Jeg mener Leicester kommer til å være i toppen denne sesongen slik de har startet og måten de spiller. Vi stoppet kontringene deres og holdt dem i ro mesteparten av kampen, men noen små detaljer kostet oss. Det å konkurrere mot ethvert lag vi spiller er viktig og det gir oss det momentet vi trenger for å se fremover, sa Brady.

Foto: BurnleyFC.com