Brendan Flood tilbake i styret

Turf MoorBurnley FC melder på sine hjemmesider at tidligere styremedlem Brendan Flood er tilbake i klubben som styremedlem for klubben etter å ha fratredt stillingen i januar 2013 av personlige grunner.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Etter at Flood kastet inn håndkleet like etter årsskiftet i 2013 så beholdt forretningsmannen fra Rossendale fortsatt sin aksjepost og blir nå gjenforent med styret som vil bestå av seks mann, riktignok må det godkjennes av Football League. Flood blir dermed å jobbe i lag med John Banaszkiewicz, Mike Garlick, Clive Holt, Barry Kilby, Brian Nelson og Terry Crabb.

På vegne av styret ønsker vi Brendan velkommen tilbake. Brendan er nok en lidenskapelig Burnley-supporter og vi si ser fram til å ha hans driv og entusiasme tilbake i det vi fortsetter å ta klubben videre, lød pressemeldingen fra Mike Garlick og John Banaskiewicz.

Hovedpersonen selv er naturligvis henrykt over å ha returnert til styrerommet etter et 14 måneders avbrekk.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg er henrykt over å være tilbake og ønker nå å fokusere på fotballklubben og gjøre min del som supporter og styremedlem. Jeg har nok lært mye i løpet av årene jeg har vært operasjonellt aktiv og det er et større styre må, noe jeg er glad for.

– Vi er to medlemmer fler og jeg tror at det er større kunnskap og mer ferdigheter rundet bordet, som er positivt. Sammensetningen av mennesker med brede bakrunner, både fra arbeid i London og internasjonalt – så det er mange forskjellige synspunkter som kan få ting til å skje.

Det er stadig mer skjeldent å se en klubb bestående av styremedlemmer fra lokalområdet, men jeg tror vi har en sterk identidet i Burnley og vi må prøve å bevare det i en idrettsverden som er i stadig endring. Vi trenger å forbli konkurranse dyktige og må derfor ta til oss ideene som kommer fra andre klubber, men samtidig prøver å beholde vår egen identitet så langt det lar seg gjøre, sa Flood.