Sam Vokes, månedens spiller

Sam Vokes’ imponerende form har blitt lagt merke til på balløya og spissen har fått utmerkelsen månedens spiller for februar.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen har vært forrykende den siste tiden og har nettet ikke mindre enn 18 mål for the Clarets denne sesongen. Det hele startet med en dobbel mot QPR, eneste målet mot Bolton – en historisk seier og et herlig mål mot Nottingham Forest. Waliseren utkonkurrerte Craig Forsyth (Derby), Ross McCormack (Leeds) og Paul Robinson (Blackb*rn).

Vi er alle begeistret på Sams vegne som har fortsatt å prestere på høyt nivå på laget som gir han den støtten både han og laget trenger for å blomstre, sa Sean Dyche kort.

Hovedpersonen selv var en meget glad mann etter å ha fått utmerkelsen for første gang og forteller at det et av hans høydepunkter i sin karriere.

Det topper en herlig måned for met selv, klubben og er rett der opp blant mine andre oppnåelser, dette er stort! Det er første gamg jeg har blitt utnevnt til månedens spiller og det er vært en bra måned der vi har plukket opp gode resultater både hjemme og borte. Det er følgelig en stor ære til men, men også for prestasjonene som jeg og lagkameratene har lagt ned, sa Vokes.