Duff ser fram til storkampen

Michael Duff pressekonferanseSøndagens storkamp mot erkerivalene Rovers vekker mange følelser og lidenskap hos både spillere og supportere, en av dem er veteranen Michael Duff. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley reiser til Ewood Park der de håper å opprettholde sin imponerende form som har gitt fire seire på fem forsøk, samt fem poeng ned til Derby på tredje. De siste møtene mellom kamphanene i øst-Lancashire har endt med poengdeling med sene mål av Jordan Rhodes og David Dunn.

De siste møtene har vi vært litt uheldige, men det er da og forbi oss, sa Duff. En av tingene sjefen sier er at fotball ikke skylder deg noe, en tror det svinger og går rundt, og noen ganger går det den veien, men jeg føler at vi må gjøre oss fortjent til flaksen. Jeg tror det er en ting ingen kan holde imot oss og det er at vi ikke gir 100% som lag. Gjør vi det vi vet vi kan hver uke, så vil forhåpenglivis hellet gå i vårt favør.

Når man kommer til klubben, så er dette noe alle forteller deg – spesielt med historien som følger. Jeg mener vi har vært ubeseiret i tre år mot dem og det er mye spenning rundt det, men sjefen poengterte for oss at vi må ta kampene en av gangen og denne er ikke anerledes. Det er en stor kamp for lokalsamfunnet, men i det større bildet; å sikre tre poeng, avsluttet forsvareren.