– Burde vært rødt kort

Manageren  var i harnisk over at målscorer nummer tre Will Hughes fortsatt var på banen etter å ha grisetaklet Stephen Ward og fikk i et innkast i samme slengen. Burnleys målscorer, James Tarkowski på sin side mener laget må se fremover og tenker allerede på Olympiakos på torsdag.

Will Hughes var en spiller Burnleys manager Sean Dyche ønsket seg til Lancashire noen år siden, men etter dagens hendelse på Turf Moor er ikke sjefen like begeistret for midtbanespilleren. I det 41.minutt var Hughes i duell med Ward og regelrett klippet ned Burnley-forsvareren utenfor banen – og fikk samtidig innkast. Samme mann sørget for å sette inn Watfords 3-1-mål ti minutter senere.

Forståelig nok var sjefen meget misfornøyd over at en spiller som ikke burde vært på banen etter den hendelsen scoret.

– Det er uheldig at målet kom fra en spiller som ikke skulle vært på banen. Det burde vært en utvisning for en virkelig dårlig takling rett foran meg. Jeg sto to meter unna og vet alt om slike taklinger fra min tid som forsvarer, men den tiden er forbi. Det var absurd. Det er merkelig med spillet i disse dager, vi ser juks og skuespill overalt og når noen er fullstendig ute av kontroll og takler en spiller utenfor banen, så er det kun gult kort og de får innkast i tillegg.

– Hvordan i alle dager kan det være noe annet enn rødt kort, men slik et spillet og vi må komme oss videre. All ære til Watford fordi de dro i land kampen godt etter deres tredje mål. Vi prøvde og forsøkte, men virket nervøse og dermed var vi ikke like kreative. Balanserer vi det, så dro de i land kampen godt og effektivt.

– Dessverre ga vi kampen til dem idag og det er ikke oss. Watford gjorde jobben og vi må gi dem honnør for det. Det var en rolig start fra oss og de utnyttet det og resten av første omgangen spilte vi bra, hadde noen dominerende perioder, åpnet dem og posisjonerte oss fantastisk. Jeg forventer fortsatt mer av oss når vi kommer i de posisjonene, ikke bare fra spissene, men fra alle. Drivet og viljen til å score, men vi skapte ikke nok til å score mer enn ett mål.

– Til pause så vi på det og tenkte at vi klarte oss bra, men så i løpet av de fem første minuttene i annen omgang ble alt endret. Gutten deres kommer seg gjennom forsvaret og 2-1 og vi følte fortsatt at vi var med i kampen, men når det tredje kom så raskt var det over, sa sjefen.

Målscorer James Tarkowski vil at the Clarets skal reise seg etter en skuffende dag på jobb. Torsdag reiser laget til Hellas og møter Olympiakos i Play-Off.

– Det var godt å få målet, men dagen var skuffende. Vi startet ikke så bra og ga dem et billig mål. Deretter reagerte vi veldig bra og dominerte første omgangen. Å gå til pause med 1-1 var litt skuffende etter forrige uke der vi var best i første omgang uten å ta ledelsen. Vi startet slurvete i annen omgang og har oss selv å takke. Man kan si at deres tredje mål var et flott mål og det var godt oppspill til deres andre, men vi er stolte av vårt forsvar og i dag fikk vi det ikke til.

– Vi spilte mye bra og skapte sjanser. Vi må begynne å utnytte de sjansene fordi alle i denne ligaen kommer til å ha sterke perioder og Watford straffet oss for å ha gitt dem mulighetene. De spilte godt, men vi må se på oss selv mer enn dem og vi må forsvarer oss bedre. Når vi får sjansene så må vi utnytte dem.

– Det var en tøff dag for oss, men det har vært en god uke fram til nå og det fine er at vi har mange kamper å reagere på. Vi har en god sjanse til å snu det og ser fram til torsdag hvor vi håper på et positivt resultat i Hellas. Det er en god mulighet for guttene å svare og det ser vi fram til. Det blir nok en god erfaring for oss og enda en prøvelse mot et godt lag. Så langt har vi kost oss i Europa og det er noe vi ønsker å fortsette med, avsluttet Tarky.