Burnley satser på lokalsamfunnet

The Clarets forsterker staben med Neil Hart som har lokalsamfunnet som sitt terreng, både Burnley og områdene rundt der hans oppgave blir å styrke Burnleys posisjon i området. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Neil Hart gjorde en utmerket jobb i Watford i løpet av sine åtte år i samme rolle for og det er ingen hemmelighet at styret og manageren selv ønsker å styrke båndet mellom supporterne og klubben.

Det kommer heller ikke som noen overraskelse at manager Dyche henter en tidligere kollega til Lancashire, som gjorde overtalelsefaktoren lettere da Hart er fra Rochdale.
Vi er her, vi har en plan og vi ønsker å ha en positiv påvirkning på Burnley og omheng, så kom og bli med oss på reisen

– Jeg har jobbet med fotball på samfunnsnivå hele livet mitt, så jeg har en glød for å jobbe for en fotballklubb, mest av alt er jeg ivrig på samfunnsarbeid. Jeg har god erfaring med samfunnsutvikling etter å ha kommet fra Watford som har et godt rykte for sin forpliktelse til lokalsamfunnet.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Avdelingen her trengs å bygges opp igjen og jeg mener det er viktig at vi setter i gang med samtaler med partnere og skoler så raskt som mulig.

– Vi er her, vi har en plan og vi ønsker å ha en positiv påvirkning på Burnley og omheng, så kom og bli med oss på reisen. 

– Som alt annet, så tar det tid, men det første vi trenger å gjøre er å stifte det som veldedighet siden der er viktig for oss, slik at vi kan fungere riktig.

– Det er mye som skal gjøres og vi er helt i begynnelsen, men jeg er klar over at det trenger et løft og jeg håper å kunne bidra der!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg ønsket å komme tilbake til nord og så fram til en ny utfordring, noe jeg mener dette er. Burnley er en flott klubb med en flott tradisjon som skriker etter et levende samfunns-program som kan ta fotballklubben ut til skolene, lokale organisasjoner, høyskoler, universitet og i områder det mangler. 

– Å jobbe med alle parter på tvers av byen appellerer til meg og det er en virkelig tradisjonsrik klubb for byen. Det gjør det til en ekte by-klubb og det skjønte jeg med en gang; jobbe med partnere i et bredt spekter i det offentlige, private og frivillige vil være avgjørende for vår suksess. 

– Jeg kjenner Sean Dyche fra min tid i Watford  og jeg mener han og spillerne har en avgjørende rolle i dette. Som klubb ar vi en plikt å vise oss der ute og gjøre vårt for lokalsamfunnet og jeg vet Sean kommer til å være fullstendig bak dette fordi han var utmerket i Watford med lokalsamfunnet, avsluttet Hart.