Dyche: – Vår beste kamp hittil

Sean Dyche pressekonferanseManageren var meget fornøyd etter å ga sett sin lilla- og lyseblå hær dominere på Turf Moor mot formlaget Sheffield Wednesday, selv om resultatet ikke gjenspeilte kampen var sjefen full av lovord. 

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

The Clarets hadde en titalls sjanser mot the Owls, men en Kirkland i målet hadde en kjempekamp og sørget for å frustrere hjemmelaget som kun ga mål av Sam Vokes og Chris Maguire i løpet av to minutter. Dyche kunne derimot ikke forklare hvordan Wednesday klarte å komme seg unna oppgjøret med poenget.

– Jeg er mektig imponert over prestasjonen, sa Dyche. Den er helt der opp blant de beste vi har hatt og helt klart en av de mer dominerende – fra start til slutt. Blandingen er slik vi ønsker den; organiseringen, energien og kvaliteten var der. Ga vi alt? Ja. Jeg tror vi hadde 22 sjanser mot keeperen deres som var fantastisk. 

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

Vi traff stanga, hadde sjanser klarert på linjen og skulle hatt en straffe i annen omgang – det skulle de også for å være ærlig, men man må gjøre alt i en kamp for å vinne den og jeg følte vi gjorde nettopp det.

– Noen ganger for en ikke den belønningen en fortjener, men innsatsen og troen i gruppen var synlig nok en gang og det ville vært en absolutt parodi dersom de hadde fått noe mer ut av kampen. 

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

The Clarets åpnet scoringskontoen på Turf Moor i sluttminuttene når Dean Marneys flotte levering fant Sam Vokes tre minutter før full tid og ga hjemmefansen noe å juble for, men Wednesday som var ubeseiret på de seks siste forsøkene ville det annerledes og utlignet minuttet senere ved Chris Maguire.

Keith Treacy, Dean Marney, David Jones, Scott Arfield og Danny Ings kom alle til sjanser og sistnevnte ville på en annen dag ha sikret seg en hat-trick, eller mer. Eneste som sto i veien for en velfortjent seier var Chris Kirkland.

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

– Spillerne gjorde alt riktig og er et kjennetegn for oss. Jeg fortalte dem etter kampen at de burde være skuffet, men kun med resultatet fordi prestasjonen deres var førsteklasses. Dominerer man vil man før eller siden treffe blink og få full pott. Jeg følte vi trengte tre spisser på topp mot slutten og mener vi tilpasset oss godt. 

En kan si at vi gjorde alt og var dominerende på alle nivåer. Det var kun resultatet og det hender noen ganger, men noen ganger har motstanderen en av de dagene og jeg sikker på at vi kommer til ta det igjen et sted, avsluttet Dyche.