Dyche fornøyd med Spania-turen

Burnley brukte friuken som var til å reise til gode og varme Spania der de fikk forberede seg til den andre halvdelen av Championship. Fem dager fikk the Clarets i hyggelige omgivelser i Alicante der en blanding av trening, hvile og rekreasjon. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dyches mannskap møter Brighton and Hove Albion på Turf Moor førstkommende tirsdag før turen går videre til hovedstaden og QPR.

Vi brukte muligheten til å få guttene bort i et par dager, sa Dyche. Vi så også på kampprogrammet, men vi brukte helgen til hvile og rekreasjon, samtidig som vi fikk jobbet i et varmere klima. Det er aldri noe dårlig og skjeldent en får muligheten til å gjøre det – datoene føltes ritkig og jeg mener det var passende å få samlet guttene og forberede til sesongens resterende kamper.

Det er godt dokumentert at vi ikke har den største stallen, men det er solekalrt at det ikke er noe mangel på energi eller form i laget. Spillerne har gitt alt og vi ville at de skulle være så fykisk og mentalt uthvite som mulig for resten av sesongen. Det var ikke en fullstendig hvil og treningsfasilitetene var veldig gode og det var godt å unna litt jobb med sola i skyene. 

Vi tok guttene med på Levante-Barcelona-kampen på søndag kveld, noe som var herlig for litt endring i fotballkultur. Vi føler vi fikk brukt turen fornuftig; balansen mellom endring av omgivelsene, mental og fysisk hvile, samt se kamp og trene, avsluttet sjefen.