Dyche: – Ingen drar

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche forteller til klubbens hjemmeside at det ikke har kommet inn noen bud på Burnley-spillere – for ingen skal forlate i en tid der han selv fortsatt jobber med å forsterke innen vinduet stenger på fredag.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets tar imot Brighton and Hove imorgen kveld og alt ligger til rette for en knakende kamp der siste forsterkning, Ashley Barnes blir gjenforent med sin tidligere arbeidsgiver.

Det har ikke kommet noen forespørsler på noen av våre spillere, bekreftet Dyche. Vi ser heller på å få dem inn og ikke ut. Vi har prøvd å ha en åpen kommunikasjon med flere parter, men finanser er ikke så enkelt så vi må ta det deretter. Jeg har sagt det flere ganger, det er ikke så enkelt som for noen klubber som kan kaste penger etter alt.

– Det er en stor mulighet at vi kommer til å se på lånemarkedet, men det har egentlig vært tilfellet hele sesongen og vi må jobbe deretter. Vi må se hva som kommer vår vei og igjen så avhenger det av tilgjengelighet, viljen og ønsket for noen å komme hit og påvirke det som skjer, må være til stede. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Med et overgangsvindu som stenger i løpet av noen dager, så er det gode nyheter å vite at Ross Wallace er på vei tilbake fra skade for fullt. Skotten har vært ute av spill siden august, men har etter omfattende rehabilitering kommet til det stadie der han har deltatt i to kamper og en full innendørs-kamp venter denne uken.

På grunn at skadens omfang og at troppen var i Spania, så har vi gitt Ross litt ekstra tid, men vi har planlagt en kamp for han litt senere denne uken som forhåpentligvis vil avslutte rehabiliteringen. Vi føler det er viktig for han siden han mer eller mindre har vært klar i en uke nå, men både fysisk og mentalt så er de 90 minuttene annerledes. 

Ross har hatt den pausen og det er det med å være uthvilt når man kommer tilbake fra skade. For en såpass liten stall, så er det et område vi har god dekning, men Ross kommer til å tilføye konkurranse, avsluttet sjefen.