Carlisle: – Bruk tiden som trengs

Burnleys midtstopper, Clarke Carlisle ber styret om å forsikre seg at de ansetter riktig person til stillingen som manager og ikke forhaster avgjørelsen.

Jakten på Brian Laws’ erstatter fortsetter, etter at Eddie Howe (Bournemouth) takket nei til de tilbudene han ble tilbudt og St. Johnstone-sjef, Derek McInnes ryktes å være nestemann på listen.

Erfarne Carlisle mener at spillerne er profesjonelle nok til å klare seg uten «fast» manager fram til en er funnet, noe de beviste med deres solie 4-2-seier over Port Vale.

  Vi vil heller at styret bruker tiden de trenger til å finne den riktige ansettelsen i stedenfor en laber, despereat reaksjon for å få inn noen fortest mulig, forklarer 31-åringen. Det er i beste interesse for oss spillere og for Burnley FC at vi bruker tiden riktig til å ta riktig avgjørelse, istedenfor å ta første og beste tilgjengelige.

–  Som spillere må vi fortsette med jobben vår og jeg tror vi gjorde et standpunkt med å få gode resultater i en så turbulent periode, ikke minst mot et mulig bananskall som Port Vale. Vi vet at Stuart (Gray) er kapabel og veldig respektert, spesielt blant spillerne. Han er en fantastisk trener og Terry Pashley har tilføyd litt karisma og driv på treningene, noe vi sårt har manglet. Det har vært fantastisk å ha det og guttene har reagert også, forklarer Carlisle