Cork: – Spillerne tar ansvar

I forkant av det vitkige oppgjøret mot QPR førstkommende lørdag, er leiesoldaten fra Chelsea, Jack Cork førstemann til å uttale seg om den viktige kampen, ved å si at spillerne er klare til kamp og villige til å ta ansvar mot serielederne.

Mens styret og administrasjonen jobber med å finne en erstatter for Brian Laws er vikar Stuart Gray og spillergruppen mer fokusert på lørdagens kamp mot serieleder, QPR. Cork uttaler at spillerne er klare til å brette opp ermene og og klare til å igjen kjempe om opprykks-plassering.

Kampen mot QPR avhenger av oss som spillere, ikke hva som skjer med manager-situasjonen, forklarer Cork. Alle i garderoben ønsker å spille bra og alle vil slå QPR siden de gjør det så godt og er et av de beste lagene i ligaen for øyeblikket. Uansett hvem som manageren er og uavhengig av hva som skjer med alle, kommer vi til å gå ut der og gjøre vårt beste.

– Det er en massiv kamp og alle er klare fordi vi vet hva som står på spill. Vi trenger en seier  for å klatre opp på tabellen og vi trenger å opptre like godt som vi har gjort de par siste ukene. Hvis vi gjør det vi vet at vi klarer, så får vi et godt resultat og er tilbake der oppe, poengterer Cork.

Med alle ryktene som florerer media i det siste over hvem som skal ta over Burnley-skuta og gjetteleken som pågår er ikke heldig for klubben, men Cork hyller Gray som har holdt laget fokusert på jobben deres som har sikret to seire på de siste tre kampene, hvor begge var 4-2 – deriblant videre avansement i FA cupen etter seier over Port Vale.

– Stu har gjort en kjempejobb og forhåpentligvis forblir han en del av klubben, uansett hva styret bestemmer seg for, legger leiesoldaten til, det har vært litt rart den siste tiden med all usikkerheten med manager-jobben. Vi vet ikke hva som kommer til å skje, men jeg tror vi har vært opptatt av jobben vår den siste tiden og vist mye bra fotball – du kunne sikkert ha plukket ut fem eller seks personer som kunne ha vært banens spillere.

– Vi må prøve å ikke slippe inn like mange mål og prøve å holde nullen, det er et av våre hovedmål for øyeblikket og hvis vi klarer å få det til riktig, med våre opptredner og med alle de målene vi scorer, vil det få opp høyere opp på tabellen igjen, avslutter Englands U-21 spiller, Jack Cork