Chalobah om fremtiden

Nathanial Chalobah pressekonferanseNathanial Chalobah er åpen får å utvide låneoppholdet med the Clarets, men anser sin langsiktige fremtid hos Chelsea.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

19-åringen er på sitt fjerde låneopphold fra Stamford Bridge etter å ha tilbrakt tid hos Watford, Nottingham Forest og Middlesbrough. Burnley, som er spillerens fjerde destinasjon byr på den utfordrende Premier League-erfaringen hvor han skal tilbringe de kommende månedene og med U21-spill for England er slik erfaring gull verdt. Chalobah har som ambisjon å overbevise Jose Mourhino at hans sted er i London, selv om det er mange stjernespillere som i skrivende stund står på listen foran han.

Det setter oss begge i en god posisjon, men og klubben, så vi må se hvordan ting utarter seg. Jeg er en Chelsea-spiller og har alltid troen på at jeg kan spille for Chelsea, det kommer ikke til å endre seg. Når alt kommer til alt så er det mange verdensklasse-spillere der for øyeblikket og jeg er fortsatt ung.

Jeg prøver å lære så mye jeg kan under de forskjellige låneoppholdene jeg har hatt og prøver å få så mye erfaring som mulig ut av det, så for meg gjelder det å utvikler som spiller og person. Jeg kommer alltid til å returnere til Chelsea og kjempe om en plass, men klarer jeg det ikke så tar jeg erfaringen jeg har fått på lån og tar karrieren min fremover.

Å komme hit og gjøre et godt inntrykk ville naturligvis satt meg i en bedre posisjon når jeg returnerer, men for øyeblikket er det vikigere å være her, holde hodet kaldt, jobbe hardt og gjøre det så godt jeg kan for klubben som vil ta klubben fremover. Chelsea er klubben min, men jeg må tenke mindre på dem og fokusere på Burnley fordi det er hvor jeg kommer til å være fram til januar – kanskje litt lenger.

Å spille i the CHampionship lærte meg mye og Sean Dyche har gitt meg muligheten til å ta steget opp og prøve meg seg i Premier League, så jeg kommer til å gi alt, avsluttet leiesoldaten.