George Boyd om overgangen

George Boyd pressekonferanse28-årige George Boyd ankom Burnley på overgangvinduets siste dag etter et 18 måneders opphold hos Hull City. Vingen forteller om hvorfor han valgte å forlate tigerne og reiste til Lancashire etter at klubbene ble enige om en £3m overgangssum. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Boyd fikk smake Premier League-tilværelsen på KC Stadium i tillegg til FA Cup-finalen der de søk ut mot Arsenal. Vingen innrømmer at å gi fra seg slike muligheter ikke var noe han så lyst på når Steve Bruce gjorde om stallen og hoppet derfor ombord til Sean Dyches ambisiøse skute.

Har man fått en smak på Premier League så ønsker man ikke å gå noen andre steder og jeg er sikker på at med spillergruppen vi har, så har vi en god mulighet til å bli værende, sa Boyd. Det har vært et par herlige sesonger med Hull, følgelig etter opprykket til Premier League, FA Cup-finalen og i Europa, men jeg mener det var viktig å spille jevnlig – noe jeg er takknemlig for at sjefen kan tilby meg. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

I min siste kamp som var – rundt en måned siden – fikk jeg kramper mot slutten, men ellers følte jeg meg bra og lungene fungerte godt. Treningen er intens og det hjelper meg, det kommer til å ta en eller to kamper før jeg er på topp igjen og det har vært utmerket så langt.

– Intensiviteten på treningene er utrolig bra, den forbereder deg for kampene som venter og hever lagmoralen øyeblikkelig. Guttene har fått meg, Nathan (Chalobah) og Keano (Michael Keane) til å føle oss velkommen med en gang og det er herlig, sa Boyd.