Duff: – Litt skuffet

Michael Duff pressekonferanseMichael Duff innrømmet etter Crystal Palace-kampen at det var et snev av skuffelse i laget etter deres poengdeling på Selhurst Park.

The Clarets dro i land sin første bortekamp i Premier League uten baklengs og Eagles-keeper Julian Speroni nektet Scott Arfield tre poeng ved flere anledninger, blant annet en strafferedning i det 84.minutt. Sean Dyches mannskap fortsetter å venne seg til livet i Premier Leauge og Duff var raskt ute med å trekke fram positiviteten ved et bortepoeng og nok en kamp uten baklengs i en av de tøffeste ligaene i verden.

– Vi er litt skuffet over at det ble 0-0 i det 84.minutt og vi hadde akkurat bommet på straffe, sa Duff. Det ville ikke gitt dem mye tid til å komme tilbake, men jeg er også sikker på at de vil krangle på sine sjanser i første omgang. En må se på det positive fra kampen; det er nok en kamp uten baklengs i Premier League og det på bortebane – ethvert poeng på fremmed gress er bra, spesielt i denne ligaen.

13.09.14 Crystal Palace 0-0 Burnley

– Vi var uheldige mot Swansea siden vi følte vi fortjente minst ett poeng der. Vi har fortsatt i samme spor som forrige sesong og jeg føler vi er vanskelige å slå, vi er organisert og har spillere som jobber hardt for hverandre og holder med i kampene. Det gir en herlig plattform til å spille om ett eller tre poeng, sistnevnte klarte vi uheldigvis ikke idag.

– Vi har vist mot siden sjefen har kommet inn og det har vært noe som har blitt sagt hele veien. Det er hva suksessen vår forrige sesong var bygget på og vi må vokse inn i denne ligaen og gjøre det samme, forhåpentligvis vil målene komme deretter. Det ville vært fantastisk om vi hadde vunnet, men i hvilken som helst annen bortekamp så ville nok man ta det poenget – det ville de fleste lag ha gjort.

– Det er et vanskelig sted å besøke og Palace hadde sin første kamp under ny manager og Zahas tilbakekomst, så det var mange ting som pågikk der. Vi vokste oss inn i kampen og avsluttet sterkest, avsluttet veteranen.