Charlie Taylor forlenger

Venstrebacken Taylor føyer seg i rekken av Clarets-spillere som forlenger med Lancashire-laget. Taylor skriver under en langtidskontrakt som binder han til 2024 med Burnley.

Taylor ankom Burnley i 2017 etter å ha blitt hentet fra Leeds og er klar til å bygge på det gode liv i Premier League.

Jeg er henrykt! Dette er en veldig stabil klubb som har vært i Premier League i noen år nå. Jeg stortrives her og ser fram til å fortsette med det de neste årene. De neste årene blir forhåpentligvis mine beste år og jeg skrev under for å tilbringe dem med Burnley og bidra med mitt.

Helt siden debuten min i Premier League har jeg ønsket å bli værende her. Har man fått smaken på Premier League ønsker man ikke å spille noen andre steder. Vi har vært her siden jeg ankom og ønsker å bli værende.

Jeg har nevnt tidligere at enhver proffspiller ønsker er å spille. Det har vært frustrerende til tider, men det har også vært verdt det. Vi har en veldig konkurransedyktig tropp som passer bra for nå og for fremtiden. Jeg er henrykt over å være en del av fremtidsdelen, sa Taylor.