Chris vs. Chris

Chris Eagles har en intern konkurranse med navnebror Iwelumo om toppscorer-plassen. Begge to kan vise til elleve mål hver seg og kjemper om the Clarets’ gull sko denne sesongen.

Eagles som har spilt for Watford i sine yngre dager, herjet sammen med spissen Iwelumo Watfords forsvar og begge var involverte i lagets to avsluttende mål som sikret Burnley en sterk 3-1 seier. Først la Iwelumo opp til Eagles og kort tid senere takket sistnevnte Eagles for assisten ved å legge opp til Iwelumo som sørget for 3-1. Playmaker Eagles konkurrerer med Iwelumo om hvem som ender som toppscorer for Burnley denne sesongen – en intern rivalisering som ikke kan annet enn å være sunt for klubben.

Jeg var litt irritert fordi vi har et veddemål gående mellom oss, sa en spøkefull Eagles. Men han fortjente det. Chris gir 100 % hver uke når han spiller og gjorde det veldig bra, det er vanskelig å komme inn på laget etter å ikke ha spilt på et par kamper. Han skapte en sjanse for meg fem minutter tidligere, så jeg er glad for å kunne gjengjelde tjenesten og jeg føler at det var en flott seier alt i alt.

– Jeg nyter hver kamp jeg spiller denne sesongen og spesielt nyter jeg de kampene der jeg har scoret mål. Det er veldig spesielt for meg og jeg håper at vi kommer opp til slutt. Det var en stor seier og jeg er sikker på at hvis vi vinner på tirsdag, vil det plassere oss der oppe igjen. Å få et resultat her betyr at vi kommer til å være utfordrere.