Neste: Cardiff

Nok en bortekamp venter for the Clarets, denne gangen reiser de til Cardiff og møter nok en gang tøff motstand. Cardiff troner for øyeblikket på 2.plass i npower Championship og har to strake seire å vise til.

De blå har vist seg å være sterke på hjemmebane med 9-4-2 denne sesongen og tok en sterk seier over bunnstridende Scunthorpe i helgen, riktignok trengte kampen 85 minutter før Seyi Olofinjanas vinnermål sørget for hjemmeseier på Cardiff City Stadium.

Toppscorer Bothroyd

De lilla- og lyseblå fra Lancashire har det statistisk sett vanskelig for å vinne i Cardiff; de siste ti årene har ikke Burnley fått med seg poeng derfra.

Det kommende hjemmelaget har mange scorings glade spillere; Bothroyd 17, Chopra 8 og leiesoldat Bellamy med 8 mål for å nevne noen, hjelper til å holde deres gode statistikk med et snitt på 1,8 scorede mål på hjemmebane – gjør ikke utfordringen lettere for the Clarets. Selv om plasteret på såret kan være at Cardiff også har en tendens til å slippe inn et mål i snitt under samme forhold.

Burnley flyr også høyt om dagen etter å ha vunnet deres siste kamper og stråler av selvtillit etter å ha beseiret Watford 3-1 i siste runde. På skadelisten finner vi fortsatt Martin Paterson som lite sannsynlig kommer til å spille mer denne sesongen og Chris McCann som er sykmeldt i ca to uker etter en hodeoperasjon.

Charlie Austin, som har vært sykmeldt en periode, kan retunere og gjøre sitt bidrag;

– Han hadde en slem uke, men har forhåpentligvis kommet til seg selv igjen og det ville vært flott om han var tilgjengelig. Når du er ny ved en klubb er å være sengeliggende det siste du vil, men slik har det vært for han. Han er en flott fyr, møtte på trening og jobbet hardt, forteller ass.manager Jason Tindall.

Kampen spilles på Cardiff City Stadium, tirsdag 15., kl 20:45