Connor Roberts ankommer på deadline day

Burnley sikrer seg nok en spiller før overgangsvinduet stenger og denne gang er det høyrebacken Connor Roberts so ankommer fra Swansea. Waliseren skriver under en fire års kontrakt med Lancashire-klubben.

På vegne av alle ved Burnley Football Club ønsker vi Connor velkommen til Turf Moor. Det er herlig å kunne legge til enda en spiller med landslagerfaring til laget og tilby Connor en mulighet til å spille Premier League fotball igjen etter å ha vært en utmerket bidragsyter i Swansea og imponert nasjonalt for Wales. Vi ser fram til å se han spille snart, sa Pace.

Foto: BurnleyFC.com

Overgangen anslås til å ligge på rundt £2,5m og blir den femte dette overgangsvinduet. 25-åringen har fått forsøke seg på flere området av banen, blant annet midtbanen og gjenforenes med lagkamerat fra Wales, Wayne Hennessey. Roberts har tilbrakt hele karrieren sin i Swansea etter å ha startet som ti-åring, men har allikevel opplevd litt i løpet av karrieren med låneopphold hos Yeovil, Bristol Rovers og Middlesbrough.

Jeg var privilegert nok til å spille noen kamper med Swansea i Premier League. Vi rykket ned i fjor, som var hjerteskjærende for meg som en Swansea-gutt, men det blir en helt annen utfordring ved å komme hit. Det er spillere, fantastiske spillere her som har spilt i Premier League i mange år og det kommer til å bli utfordrende i begynnelsen. Jeg skal prøve å komme inn på laget og forhåpentligvis spille så mange kamper jeg kan.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg har utrolige minner og kommer alltid til å elske den klubben (Swansea). Tusen takk til dem, men nå er jeg her og det blir en annen utfordring, og noe jeg ønsker å gjøre til positivt. Den eneste måten å få det til er å spille bra og gi alt når jeg får sjansen. Siden jeg var en guttunge har jeg hele tiden prøvd å møte enhver utfordring på min vei og dette blir enda en.

Når kommer til en ny klubb og spiller for et nytt lag så vil man ta på seg trøya komme seg utpå der og spille fotball. Jeg kan forsikre dere at jeg kommer til gi absolutt alt. Jeg kommer ikke til å være den beste spilleren på banen, men jeg kommer antageligvis til å løpe mer enn noen andre, gi absolutt alt og forhåpentligvis bli en Burnley-fansen kan være stolte av å ha på sitt lag. Det er planen.

Jeg er en spiller som kan tilby noe annet. Siden jeg var gutt har jeg sagt til meg selv av du kanskje ikke er den beste spilleren, men løper du mer enn de andre og gir mer enn de andre, så har du en halvsjanse. Uansett hvilket nivå du spiller på, så gjelder det og det skal jeg prøve å få til, sa Roberts.