Burnley-overgang for Cork?

Leiesoldat Jack Cork innrømmer at det er en mulighet for en permanent overgang til Turf Moor i sommer, en overgang som spilleren selv betegner som: – stort

Unge Cork har blitt avlet opp under Chelseas vinger de siste ti årene, men har fått det vanskelig med førstelag spill på Stamford Bridge – noe som har resultert i flere låneopphold de siste årene, derav passert ett år hos the Clarets. 

Som de fleste spillere trenger Cork spilletid, noe han anser som vanskelig i London og dermed øyner en varig overgang. Kanskje Burnley?

Det har vært bra for meg og jeg har nytt det. Det ville vært et stort alternativ for meg, innrømmer midtbanespilleren. Jeg sa forrige sommer at jeg ønsket å forlate og det ble i siste liten, så forhåpentligvis kan noe ordnes denne sommeren med en permanent overgang, enten det er her eller et annet sted.

– Jeg kan ikke klage over hvordan ting har vært i Chelsea, fordi det er en stor klubb og jeg har lært mye der, men for meg så er det tid for å flytte på seg, poengterer Cork. Jeg vet det og de vet det og derfor håper jeg noe han bli ordnet denne sommeren. Det er gode spillere her som liker å spille fotball og jeg er fornøyd med hvordan det har gått. Fansen har vært gode mot meg og jeg er takk nemlig for det.

Leiesoldaten har som nevnt ikke fått noen senior-nivå kamper for Chelsea, men derimot fått tid og anledning til å bli kjent med Championship og dens klubber takket være låneoppholdene i divisjonen. Cork har skaffet seg erfaring hos Norwich, som Burnley vant over i sist runde og de lilla- og lyseblås kommende utfordrer: Watford.

Vi har vunnet noen kamper på rad, men ikke i ligaen og det er noe vi må gjøre. Det er noe vi har sagt en stund. Av en eller annen grunn så er det slik at når vi holder på å dra i land seieren, så ender vi opp med enten uavgjort eller tap. Vi trenger å gjøre noe med det.

– Lørdagens kamp er stor og det er enda et lag på tabellen som er nær oss og vi trenger de tre poengene. Hvis vi oppnår det resultatet denne helgen er det ingen grunn til at vi ikke kan presse på for Play Off, forteller Cork.